Comunicat_2019-06-26, Hunedoara/ Persoană trimisă în judecată pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență în formă continuată

La data de 25.06.2019 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, a emis rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului P.L., persoană fără calitate specială și fără antecedente penale pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență în formă continuată – 6 acte materiale și menținerea sechestrului asigurator constând în indisponibilizarea sumelor de bani primte și pretinse de inculpat, în vederea confiscării speciale a produslui infracțional.

În fapt, în cursul lunii februarie 2017, susţinând că are cunoştinţe la Casa de Pensii Petroşani, inculpatul P.L., persoană fără calitate specială, a primit de la numiţii L.T., C.I., Ș.C. și S.G. câte 100 lei respectiv150 lei de la V.A., promițându-le că va facilita urgentarea recalculării dreptului de pensie, prin intermediul relațiilor pe care le are la Casa de Pensii Petroşani.

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara, în baza ordonanţelor de delegare emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, au ridicat documente și au efectuat acte procedurale care au stat la baza probării faptelor.

 

 

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE