Comunicat_2019-07-09, Mureș/ Activități de prevenire anticorupție, în colaborare cu Universitatea ,,Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș

Astăzi, 09 iulie 2019, Direcția Generală Anticorupție, prin Serviciul Județean Anticorupție Mureș, a organizat, în parteneriat cu Universitatea,, Dimitrie Cantemir” Târgu Mureș, un workshop dedicat riscurilor și vulnerabilităților la corupție.

Activitatea ce a purtat titlul ,,Managementul riscurilor de corupție în instituțiile publice” a avut ca scop prezentarea etapelor aferente managementului riscurilor de corupție.

La workshop au participat reprezentanți ai Direcției Generale Anticorupție de la nivel central, ai structurilor M.A.I. de la nivel local, consilierii pentru integritate, reprezentanți ai Consiliului Județean Mureș, șefi instituții deconcentrate, precum și reprezentanți ai Universității,, Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș.

În cadrul întâlnirii au fost expuse recomandări de îmbunătățire a capacității de prevenire și control, în domeniile unde există vulnerabilități ridicate la corupție.

Reamintim faptul că pentru sesizări privind săvârșirea unor fapte de corupție de către angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, cetățenii pot apela Call center anticorupție 0800.806.806 al Direcției Generale Anticorupție, apel gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă.

 

  SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE MUREȘ