Comunicat_2019-11-06,Maramureș/Activitate de prevenire anticorupție cu persoanele care urmează programe de reintegrare socială în urma săvârșirii unor infracțiuni la regimul rutier

Ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, în parteneriat cu Serviciul Rutier din cadrul I.P.J. Maramureș, au desfășurat marți, noiembrie a.c., o activitate preventivă în cadrul Programului derulat de Serviciul de Probațiune Maramureș denumit ,,Conștientizarea consecințelor generate de nerespectarea normelor specifice regimului rutier, precum și a importanței măsurilor preventive în domeniu”, în beneficiul persoanelor care au săvârșit infracțiuni la regimul rutier și care au obligația de a frecventa programe de reintegrare socială dispuse de instanță.

În acest sens, participanților în cadrul Programului le-au fost prezentate aspecte privind identitatea instituțională a Direcției Generale Anticorupție și datele de contact ale S.J.A. Maramureș, infracţiunile de corupţie, consecinţele săvârșirii faptelor de corupție, precum și moduri de sesizare, implicit popularizarea Call Center-ului Anticorupţie 0800.806.806, la final fiindu-le oferite flyere cu tematică anticorupție.

 

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE MARAMUREȘ