Comunicat_2019-12-09,Maramureș/Activitate de prevenire a corupției în cadrul Consiliului Județean Maramureș

Astăzi, 9 decembrie a.c., ofițerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Maramureș, în contextul campaniei de informare ,,Tu poți face lumină” și cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție au desfășurat o activitate de prevenire a corupției la nivelul Consiliului Județean Maramureș.

La şedinţă, a fost prezent personalul din aparatul central al Consiliului Județean Maramureș, fiind prezentate aspecte privitoare la semnificația zilei 9 decembrie, identitatea instituțională a Direcției Generale Anticorupție și datele de contact ale S.J.A. Maramureș, particulartiățile corupţiei, modalități de sesizare a faptelor de corupție, implicit Call Center-ul Anticorupţie 0800.806.806, precum și materialul audio-video de promovare a acestei linii telefonice gestionate la nivelul D.G.A.. Totodată, participanților la activitate le-au fost oferite pliante realizate în cadrul campaniei.

Activitatea face parte din campania națională anticorupție “Tu poți face lumină”, inițiată de către Direcția Generală Anticorupție și a constituit un bun prilej pentru a sublinia semnificația Zilei Internaționale Anticorupție și a reaminti nevoia de solidarizare a tuturor instituțiilor statului într-un front comun în lupta împotriva corupției.

 

 

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE MARAMUREȘ