Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Vineri, 23 Ianuarie 2015
COMUNICAT

Galați/ Doi polițiști au refuzat o mită de 2000 lei

În data de 21.01.2015, ofiţerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Galați, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au participat la organizarea şi realizarea unei acţiuni de prindere în flagrant a numiților S.T. și A.M., ambii fără ocupație, în timp ce ofereau suma de 1500 lei unor lucrători de poliție din cadrul I.P.J. Galați – Post de Poliție Fârțănești, pentru ca cei din urmă să le soluționeze favorabil un dosar penal în care cei doi erau cercetați pentru săvârșirea unor infracțiuni privind regimul circulației pe drumurile publice.

Joi, 22 Ianuarie 2015
COMUNICAT

Maramureș/ Un polițist de frontieră a refuzat o sumă însemnată de bani

În urma denunţului formulat de un poliţist de frontieră, în perioada 03.12.2014 – 21.01.2015, ofiţerii de poliție judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Maramureş şi cei din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (I.T.P.F.) Sighetu Marmaţiei, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au desfăşurat un complex de activităţi procedurale în vederea documentării şi probării unor infracțiuni în materie de corupție în conexiune cu infracțiuni de contrabandă cu țigări.

Joi, 15 Ianuarie 2015
COMUNICAT

Astăzi, 15 ianuarie a.c., ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au prins în flagrant un cetățean în timp ce oferea unui agent de poliţie din cadrul Postului de poliţie Izvoarele, județul Giurgiu, suma de 700 de lei pentru ca acesta să dispună o soluţie favorabilă într-un dosar penal, în care era cercetat pentru infracţiunea prev. de art. 86 alin. 1 din O.U.G. 195/2002.

Miercuri, 7 Ianuarie 2015
COMUNICAT

La data de 06.01.2014, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, l-au prins în flagrant pe L.D. în timp ce oferea suma de 200 de lei unui agent de poliţie din cadrul I.P.J Covasna - Postul de Poliţie Aita Mare, pentru a nu dispune împotriva sa măsura legală de sancţionare contravenţională conform OUG 195/2002 şi măsura complementară de reţinere a permisului de conducere.

Marţi, 6 Ianuarie 2015
COMUNICAT

Mureș/Un ofițer de poliție a refuzat pentru a patra oară să se lase mituit

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, cu sprijinul tehnic al IGPR- Serviciul de Operațiuni Speciale Mureş au prins în flagrant un cetățean care a oferit suma de 250 lei unui ofițer de poliție, pentru a-i restitui un certificat de înmatriculare reţinut în data de 20.12.2014 de către organele de poliţie, cu ocazia unui control efectuat în trafic.

Noutăţi

Joi, 15 Ianuarie 2015
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Miercuri, 5 Noiembrie 2014
ANUNŢ

Direcţia Generală Anticorupţie organizează în data de 27.11.2014, începând cu ora 09.30, la sediul din municipiul Bucureşti, şos. Olteniţei nr. 390A, sector 4, concurs pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor din Ministerul Afacerilor Interne, în condiţiile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului şi ale Ordinelor ministrului nr. 665/2008 şi nr. 69/2009, cu modificările şi completările ulterioare.

Marţi, 23 Septembrie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Marţi, 2 Septembrie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 31 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN