Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Miercuri, 22 Octombrie 2014
COMUNICAT

Mehedinți/ Un polițist de frontieră a refuzat 1000 lei mită

La data de 22.10.2014, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mehedinţi, sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, cu sprijinul de specialitate al Departamentul de Informații și Protecție Internă, l-au prins în flagrant pe F.D. care a oferit cu titlu de mită suma de 1000 lei unui poliţist din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara – Sectorul Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin.

Marţi, 21 Octombrie 2014
COMUNICAT

Ieri, 20 octombrie a.c., ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, l-au prins în flagrant pe T.T. de 51 de ani din Braşov, în timp ce a oferit suma de 3.000 de lei unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Covasna, pentru ca acesta să nu dispună măsura legală de sancţionare contravenţională, conform OUG 195/2002, precum şi măsura complementară de reţinere a permisului de conducere .

Luni, 20 Octombrie 2014
COMUNICAT

Astăzi, 20 octombrie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, Brigăzii Speciale de Intervenţii a Jandarmeriei și a Serviciului Român de Informaţii au desfăşurat, în colaborare cu Agenţia de Stat pentru Securitate Naţională din Bulgaria, percheziţii în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu în vederea probării activităţii infracţionale a unor agenţi de poliţie de frontieră suspectaţi de comiterea unor fapte de corupţie.

Marţi, 7 Octombrie 2014
Participarea Direcţiei Generale Anticorupţie la Conferinţa anuală Anticorupţie

Bucureşti, 7 octombrie 2014. Direcţia Generală Anticorupţie a participat, în perioada 6-7 octombrie a.c., la Conferinţa Anuală Anticorupţie, organizată de Ministerul Justiţiei, la Biblioteca Naţională a României.
Cea de-a doua ediţie a acestui eveniment a avut ca temă de dezbatere „Bune practici în prevenirea corupţiei, promovarea integrităţii şi a transparenţei”.
Direcţia Generală Anticorupţie a fost reprezentată de domnul chestor de poliţie dr. Arion Ţigănaşu Jănică, director general al DGA, care a participat la sesiunea de deschidere, cu un cuvânt adresat participanţilor, precum şi cu o echipă de specialişti în domeniul prevenirii corupţiei.

Marţi, 7 Octombrie 2014
COMUNICAT

La data de 07.10.2014, lucrătorii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, l-au prins în flagrant pe agentul şef de poliţie C.S din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule Covasna, în timp ce primea de la un investigator sub acoperire suma de 200 de Euro .

Noutăţi

Marţi, 23 Septembrie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Marţi, 2 Septembrie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 31 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 17 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Marţi, 8 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie „imprimante laser monocrom”

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN