Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Luni, 27 Iulie 2015
COMUNICAT

În noaptea de 26/27.07.2015, ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) -Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a lui Ț.C. cu ocazia oferirii sumei de 5.000 lei unui echipaj format din trei agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, pentru a nu întocmi acte de cercetare penală cu ocazia depistării acestuia în trafic în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Joi, 16 Iulie 2015
COMUNICAT

În cursul zilei de 15.05.2015, ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au prins în flagrant un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Teleorman în timp ce primea suma de 2000 lei de la o persoană cercetată de către acesta într-un dosar penal în scopul soluționării dosarului astfel încât să înlăture răspunderea penală.

Joi, 16 Iulie 2015
COMUNICAT

În vederea dezvoltării cadrului intern de integritate în sectorul gestionării proiectelor cu fonduri europene, Direcţia Generală Anticorupţie sprijină eforturile instituţiilor care derulează proiecte în domeniul prevenirii şi combaterii fraudelor cu fonduri europene, sens în care redăm în continuare o serie de materiale realizate în cadrul proiectului manageriat de Institutul de Politici Publice.
Astfel, în continuarea Seminarului Internațional privind Sisteme eficiente de control pentru prevenirea fraudei cu fonduri europene structurale și de investiții în noile state membre UE organizat de către Institutul pentru Politici Publice (IPP) în perioada 13-14 mai a.c. în cadrul proiectului Effective coordination of control systems for preventing fraud with Structural Funds in New EU Member States, finanțat prin programul HERCULE III – 2014 – LEGAL TRAINING AND STUDIES al Oficiului European pentru Luptă Anti-Fraudă din cadrul Comisiei Europene, vă aducem la cunoștință finalizarea:

Marţi, 14 Iulie 2015
COMUNICAT

Luni, 13 iulie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Călărași, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași şi cu sprijinul de specialitate al S.R.I., au prins în flagrant un inspector din cadrul unei instituţii publice.

Joi, 9 Iulie 2015
COMUNICAT

Astăzi, 09.07.2015, lucrătorii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Buzău, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău l-au prins în flagrant pe B.C.S., personal civil angajat al unei unități militare, în timp ce oferea suma de 1000 lei unui agent de poliție din cadrul unui Post de poliție comunală - I.P.J. Buzău, pentru ca acesta să nu-și îndeplinească în mod corespunzător atribuțiile de serviciu, în sensul de a facilita obținerea unei soluții favorabile într-un dosar penal în care suspectul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prev. și ped. de art. 336 C.P.

Noutăţi

Marţi, 28 Iulie 2015
ANUNŢ

Direcţia Generală Anticorupţie organizează în data de 14.08.2015, începând cu ora 09:30, la sediul din municipiul Bucureşti, şos. Olteniţei nr. 390A, sector 4, concurs pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Serviciul Special, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor din Ministerul Afacerilor Interne, în condiţiile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului şi ale Ordinelor ministrului nr. 665/2008 şi nr. 69/2009, cu modificările şi completările ulterioare.

Miercuri, 17 Iunie 2015
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe organizate la hotel

Marţi, 16 Iunie 2015
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe organizate la hotel

Vineri, 22 Mai 2015
ANUNŢ

Achiziţie „Gaze naturale”

Vineri, 22 Mai 2015
ANUNŢ

Achiziţie „echipamente IT”

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN