Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Marţi, 5 August 2014
COMUNICAT

La data de 05.08.2014, doi agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Postul de poliţie Leţcani au sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Iaşi despre faptul că G.N., fiind surprins în trafic conducând un autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, le-a promis iniţial suma de 100 euro, iar ulterior, în mod repetat şi progresiv, sumele de 200, 300 şi în final 400 euro, cu scopul de a nu-i întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii în cauză.

Luni, 21 Iulie 2014
COMUNICAT

Sâmbătă, 19 iulie a.c., doi agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi - Secţia 8 Poliţie Rurală Leţcani au sesizat la Linia TelVerde a Direcţiei Generale Anticorupţie despre faptul că B.I., fiind surprins în trafic conducând un autovehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere, le-a promis, iniţial suma de 100 euro, iar ulterior suma de 150 euro, cu scopul de a nu-i întocmi dosar penal pentru săvârşirea celor două infracţiuni.

Joi, 10 Iulie 2014
COMUNICAT

Miercuri, 9 iulie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au prins în flagrant două persoane – tată şi fiu, în timp ce ofereau unui poliţist suma de 500 lei din suma totală de 1.500 lei promisă pentru a propune o soluţie favorabilă într-un dosar penal în care aceştia sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Vineri, 27 Iunie 2014
COMUNICAT

Joi, 26 iunie a.c., ofițerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, l-au prins în flagrant pe T.V. care a oferit, cu titlu de mită, suma de 500 lei unui polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Miercuri, 25 Iunie 2014
COMUNICAT

Marți, 24 iunie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au prins în flagrant un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Constanţa, în timp ce primea suma de 2.700 lei de la C.A., în scopul propunerii unei soluţii favorabile în cadrul unui dosar penal în care denunţătorul, alături de C.V.M., sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Noutăţi

Joi, 31 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 17 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Marţi, 8 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie „imprimante laser monocrom”

Marţi, 1 Iulie 2014
ANUNŢ

Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs, în vederea încadrării prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor M.A.I., absolvenţi de studii superioare care îndeplinesc condiţiile legale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, Ordinului ministrului nr. 665/2008 privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile Ministerului Afacerilor Interne, toate cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Ordinului ministrului nr. 69/2009 pentru aprobarea Ghidului carierei poliţiştilor şi cadrelor militare din Ministerul Afacerilor Interne, funcţia de director general adjunct al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Vineri, 20 Iunie 2014
ANUNŢ

Direcţia Generală Anticorupţie organizează în data de 11.07.2014, începând cu ora 09.30, la sediul din municipiul Bucureşti, şos. Olteniţei nr. 390A, sector 4, concurs pentru ocuparea funcţiei de director I la Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor din Ministerul Afacerilor Interne, în condiţiile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului şi ale Ordinelor ministrului nr. 665/2008 şi nr. 69/2009, cu modificările şi completările ulterioare.

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN