Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Vineri, 28 August 2015
COMUNICAT

La data de 27.08.2015, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti și Judeţul Ilfov (D.A.M.B.J.I.), sub coordonarea procurorului competent de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, l-au prins în flagrant pe I.F. care a oferit suma de 150 lei unor poliţişti din cadrul unei Secții de Poliție - D.G.P.M.B. pentru ca aceştia să nu-i mai întocmească dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără permis de conducere.

Luni, 3 August 2015
COMUNICAT

În data de 03.08.2015, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului G.I. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 290 C.pen.

Luni, 27 Iulie 2015
COMUNICAT

În noaptea de 26/27.07.2015, ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) -Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a lui Ț.C. cu ocazia oferirii sumei de 5.000 lei unui echipaj format din trei agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, pentru a nu întocmi acte de cercetare penală cu ocazia depistării acestuia în trafic în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Joi, 16 Iulie 2015
COMUNICAT

În cursul zilei de 15.05.2015, ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au prins în flagrant un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Teleorman în timp ce primea suma de 2000 lei de la o persoană cercetată de către acesta într-un dosar penal în scopul soluționării dosarului astfel încât să înlăture răspunderea penală.

Joi, 16 Iulie 2015
COMUNICAT

În vederea dezvoltării cadrului intern de integritate în sectorul gestionării proiectelor cu fonduri europene, Direcţia Generală Anticorupţie sprijină eforturile instituţiilor care derulează proiecte în domeniul prevenirii şi combaterii fraudelor cu fonduri europene, sens în care redăm în continuare o serie de materiale realizate în cadrul proiectului manageriat de Institutul de Politici Publice.
Astfel, în continuarea Seminarului Internațional privind Sisteme eficiente de control pentru prevenirea fraudei cu fonduri europene structurale și de investiții în noile state membre UE organizat de către Institutul pentru Politici Publice (IPP) în perioada 13-14 mai a.c. în cadrul proiectului Effective coordination of control systems for preventing fraud with Structural Funds in New EU Member States, finanțat prin programul HERCULE III – 2014 – LEGAL TRAINING AND STUDIES al Oficiului European pentru Luptă Anti-Fraudă din cadrul Comisiei Europene, vă aducem la cunoștință finalizarea:

Noutăţi

Luni, 3 August 2015
ANUNŢ

Achiziţie „Aparate de climatizare”

Marţi, 28 Iulie 2015
ANUNŢ

Direcţia Generală Anticorupţie organizează în data de 14.08.2015, începând cu ora 09:30, la sediul din municipiul Bucureşti, şos. Olteniţei nr. 390A, sector 4, concurs pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Serviciul Special, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor din Ministerul Afacerilor Interne, în condiţiile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului şi ale Ordinelor ministrului nr. 665/2008 şi nr. 69/2009, cu modificările şi completările ulterioare.

Miercuri, 17 Iunie 2015
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe organizate la hotel

Marţi, 16 Iunie 2015
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe organizate la hotel

Vineri, 22 Mai 2015
ANUNŢ

Achiziţie „Gaze naturale”

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN