Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Miercuri, 27 Mai 2015
COMUNICAT -ZIUA ANIVERSARA A DGA

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel OPREA, a participat astăzi, 27 mai, la sediul Direcției Generale Anticorupție, la festivitatea prilejuită de aniversarea unui deceniu de activitate a acestei structuri.

Joi, 21 Mai 2015
COMUNICAT

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.), sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au organizat miercuri, 20 mai a.c., o acţiune de flagrant în timpul căreia a fost surprins un cetăţean care încerca să mituiască un poliţist cu suma de 250 de euro.

Marţi, 19 Mai 2015
COMUNICAT

Tribunalul Bihor a emis mandate de arestare preventivă pe 29 de zile faţă de 4 din cei 5 agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta – Bihor, reţinuţi ieri, 18 mai a.c., pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de luare de mită în formă continuată. Faţă de cel de-al cincilea agent s-a dispus măsura controlului judiciar.

Marţi, 12 Mai 2015
COMUNICAT

Şoferul unui autocamion în care erau ascunşi 37 de migranţi, reţinut după ce a încercat să ofere mită poliţiştilor de frontieră

În data de 11 mai a.c., ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Giurgiu, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au surprins în flagrant un cetăţean turc care a încercat să ofere echipei comune de control din punctul de trecere a frontierei Giurgiu, suma de 1500 euro pentru a nu deschide compartimentul marfă al autocamionului, intenţionând astfel să introducă ilegal în ţară 37 migranţi.
Instrumentarea cauzei s-a realizat cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI).

Luni, 11 Mai 2015
COMUNICAT

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea procurorilor Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări într-o cauză penală având ca obiect săvârşirea unor fapte de corupţie de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila – Biroul Rutier, Biroul de ordine publică şi Serviciul Rutier care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în schimbul primirii de bani sau alte foloase, nu au luat măsurile legale cu ocazia depistării şi sancţionării contravenţionale a unor persoane care au încălcat normele legale referitoare la regimul rutier.

Noutăţi

Vineri, 22 Mai 2015
ANUNŢ

Achiziţie „Gaze naturale”

Vineri, 22 Mai 2015
ANUNŢ

Achiziţie „echipamente IT”

Vineri, 20 Martie 2015
ANUNŢ

Direcţia Generală Anticorupţie organizează în data de 15.04.2015, începând cu ora 09:30, la sediul din municipiul Bucureşti, şos. Olteniţei nr. 390A, sector 4, concurs pentru ocuparea funcţiei de şef birou la Biroul Anchete pentru infracţiuni de corupţie din cadrul Direcţiei Anchete - Serviciul Anchete, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor din Ministerul Afacerilor Interne, în condiţiile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului şi ale Ordinelor ministrului nr. 665/2008 şi nr. 69/2009, cu modificările şi completările ulterioare.

Miercuri, 4 Martie 2015
ANUNŢ

Achiziţie servicii de cazare, hrănire şi transport rutier intern

Vineri, 20 Februarie 2015
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN