Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Luni, 8 Decembrie 2014
COMUNICAT

9 DECEMBRIE - Ziua Internaţională Anticorupție sărbătorită de Direcția Generală Anticorupție și Asociația Pro Democrația prin interacțiune directă cu cetățenii în AFI Palace Cotroceni


Cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție, Direcţia Generală Anticorupţie, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, prin Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, în parteneriat cu Asociaţia Pro Democraţia, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, organizează marți, 9 decembrie a.c., în AFI Palace Cotroceni, etapa finală a Proiectului „Plăteşte ZERO pentru ce ţi se cuvine!”.

Vineri, 28 Noiembrie 2014
COMUNICAT

La data de 27.11.2014, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un agent de poliție din cadrul Poliției mun. Drăgășani – Formațiunea poliției rutiere pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații și efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană, în scopul obținerii, pentru sine sau pentru altul, de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. Totodată, a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar.

Joi, 20 Noiembrie 2014
COMUNICAT

Miercuri, 19 noiembrie a.c., în jurul orei 15.30, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Covasna, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna au prins în flagrant un tânăr de 22 de ani din comuna Măgura, jud. Buzău care a încercat să mituiască un polițist cu suma de 200 de lei.

Miercuri, 12 Noiembrie 2014
COMUNICAT

La data de 11.11.2014, ofiţeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov (D.A.M.B.J.I.), sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au procedat la prinderea în flagrant a două persoane, în timp încercau să mituiască un polițist din cadrul D.G.P.M.B. cu suma de 1000 de lei. Polițistul ar fi trebuit să nu dispună măsuri de sancţionare contravenţională şi să nu procedeze la confiscarea unei cantităţi de materiale neferoase pe care unul dintre cei doi le transporta fără a deţine documente de însoţire şi provenienţă a acestora.

Miercuri, 12 Noiembrie 2014
COMUNICAT

La data de 11 noiembrie 2014, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcția Generală Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Bihor, cu sprijinul unei echipe de intervenție din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor, în baza ordonanţei de delegare emise de procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţa unui agent din cadrul Poliției Municipiului Marghita și la cea a unui cetățean cunoscut cu antecedente penale, implicat în traficul ilegal de țigări.

Noutăţi

Miercuri, 5 Noiembrie 2014
ANUNŢ

Direcţia Generală Anticorupţie organizează în data de 27.11.2014, începând cu ora 09.30, la sediul din municipiul Bucureşti, şos. Olteniţei nr. 390A, sector 4, concurs pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor din Ministerul Afacerilor Interne, în condiţiile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului şi ale Ordinelor ministrului nr. 665/2008 şi nr. 69/2009, cu modificările şi completările ulterioare.

Marţi, 23 Septembrie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Marţi, 2 Septembrie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 31 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 17 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN