Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Luni, 14 Septembrie 2015
COMUNICAT

În vederea încurajării integrităţii, precum şi pentru evitarea unui comportament birocratic corupt, Direcţia Generală Anticorupţie a realizat un Ghid de informare pentru cetăţeni în relaţia cu structurile M.A.I., ghid ce pune la dispoziţia cetăţenilor, într-o formă centralizată, informaţii de ordin legislativ şi instituţional.

Marţi, 8 Septembrie 2015
COMUNICAT

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mureş, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, l-au prins în flagrant pe L.P.I. care a oferit suma de 1000 euro unui polițist din cadrul unei Secții de Poliție - I.P.J. Mureş pentru a nu dispune extinderea cercetărilor într-un dosar penal în care acesta avea calitatea de partea vătămată.

Vineri, 4 Septembrie 2015
COMUNICAT

În completarea comunicatului din data de 03.09.2015 privind sustragerea unor cantităţi însemnate de cărbune din instalaţiile de transport ale Complexului Energetic Oltenia, facem următoarele precizări:
În urma activităţilor procedurale desfăşurate la data de 03.09.2015, au fost identificate şi ridicate înscrisuri care probează activitatea infracţională a suspecţilor, precum şi mai multe cantităţi de cărbune sustrase din instalaţiile de transport ale Societăţii Complexul Energetic Oltenia SA.

Joi, 3 Septembrie 2015
COMUNICAT

Biroul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
În data de 03.09.2015, lucrătorii de poliţie judiciară ai Direcției Generale Anticorupție, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică, pun în executare un număr de 23 mandate de percheziţie domiciliară emise de către Tribunalul Bucureşti la domiciliile suspecţilor şi la locurile de muncă ale acestora, respectiv Poliţia Oraşului Turceni şi Poliţia Oraşului Rovinari.

Vineri, 28 August 2015
COMUNICAT

La data de 27.08.2015, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti și Judeţul Ilfov (D.A.M.B.J.I.), sub coordonarea procurorului competent de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, l-au prins în flagrant pe I.F. care a oferit suma de 150 lei unor poliţişti din cadrul unei Secții de Poliție - D.G.P.M.B. pentru ca aceştia să nu-i mai întocmească dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără permis de conducere.

Noutăţi

Luni, 3 August 2015
ANUNŢ

Achiziţie „Aparate de climatizare”

Marţi, 28 Iulie 2015
ANUNŢ

Direcţia Generală Anticorupţie organizează în data de 14.08.2015, începând cu ora 09:30, la sediul din municipiul Bucureşti, şos. Olteniţei nr. 390A, sector 4, concurs pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Serviciul Special, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor din Ministerul Afacerilor Interne, în condiţiile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului şi ale Ordinelor ministrului nr. 665/2008 şi nr. 69/2009, cu modificările şi completările ulterioare.

Miercuri, 17 Iunie 2015
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe organizate la hotel

Marţi, 16 Iunie 2015
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe organizate la hotel

Vineri, 22 Mai 2015
ANUNŢ

Achiziţie „Gaze naturale”

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN