Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Luni, 27 Iunie 2016
COMUNICAT

Ofițerii de poliţie judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Maramureş, în baza ordonanţei de delegare și sub coordonarea procurorului delegat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș au organizat şi realizat, la data de 23 iunie a.c., prinderea în flagrant a unui funcționar M.A.I. din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, imediat după ce a primit suma de 150 lei de la un contravenient, în scopul de a nu dispune măsurile legale în urma constatării unor abateri rutiere.

Joi, 23 Iunie 2016
COMUNICAT

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a finalizat cercetările şi a emis rechizitoriul prin care a sesizat instanţa de judecată, dispunând trimiterea în judecată, la data de 30.05.2016, a inculpatului G.N., agent șef principal de poliție din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale.

Marţi, 21 Iunie 2016
COMUNICAT

La data de 21.06.2016, procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea a emis rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului R.C. pentru săvârşirea pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Marţi, 21 Iunie 2016
COMUNICAT

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mureş, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au prins în flagrant doi bărbați care au oferit cu titlu de mită suma de 100 de Euro unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Mureş – Serviciul Rutier pentru a-i restitui unuia dintre aceștia permisul de conducere reţinut în data de 15.06.2016, cu ocazia unui control efectuat în trafic.

Joi, 16 Iunie 2016
COMUNICAT

Serviciul Judeţean Anticorupţie Buzău, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a lansat astăzi, la sediul Consiliului Județean Buzău, filmul de scurt metraj cu tematică de educație anticorupție “Povestea mea”.

Noutăţi

Joi, 16 Iunie 2016
Sesiuni de convocare regională Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Direcţia Generală Anticorupţie

În vederea consolidării relaţiilor inter-instituţionale şi pentru identificarea celor mai eficiente soluţii de instrumentare a dosarelor penale ce au ca obiect infracţiuni de corupţie, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Direcţia Generală Anticorupţie au adoptat iniţiativa desfăşurării unor întâlniri de lucru în cadrul cărora să fie abordate cele mai semnificative subiecte aferente combaterii fenomenului, cu accent pe aspectele de maximă actualitate ale ripostei instituţionale, precum şi pe diseminarea elementelor relevante de bună practică puse în discuţie.

Miercuri, 1 Iunie 2016
Direcţia Generală Anticorupţie a participat la Ziua Porţilor Deschise pentru Copii la Ministerul Afacerilor Interne

"Să fii corect!" "Să ai onoare!" "Să respecţi legile!" "Să iei atitudine!"

Cu aceste îndemnuri "camuflate" în răvaşe anticorupţie, "dulci şi motivante", ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie i-au întâmpinat pe copiii prezenţi la "Ziua Porţilor Deschise pentru Copii", organizată la Ministerul Afacerilor Interne cu ocazia zilei de 01 Iunie - Ziua Interanţională a Copilului.

Marţi, 24 Mai 2016
COMUNICAT

Direcţia Generală Anticorupţie a participat la ONGFest

Vineri, 6 Mai 2016
ANUNŢ

Achiziţie „Autovehicule pentru munca operativă”

Miercuri, 4 Mai 2016
ANUNŢ

Achiziţie „Staţii de lucru tip F”

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN