Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Miercuri, 4 Mai 2016
COMUNICAT

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie Procurorii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, efectuează urmărirea penală într-un dosar penal faţă de 3 agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Argeş – Serviciul Rutier, un agent din cadrul Poliţiei Locale Piteşti, precum şi faţă de o altă persoană, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, precum şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

Miercuri, 4 Mai 2016
COMUNICAT

Vrancea/Denunțuri repetate la Postul de Poliție Garoafa

Marți, 3 mai a.c., ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DG.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Vrancea, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au prins în flagrant un bărbat de 43 de ani, din comuna Movileni, jud. Galaţi, după ce a încercat să mituiască un polițist cu suma de 500 lei.

Marţi, 3 Mai 2016
COMUNICAT

În data de 28.04.2016, lucrători ai Direcției Generale Anticorupție - S.J.A. Vâlcea și Structura Centrală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, au procedat la prinderea în flagrant a lui D.I.D., agent șef principal de penitenciar în cadrul Penitenciarului Tg. Jiu, care tocmai primise suma de 500 euro și bunuri de la S.T.D. ca urmare a întocmirii unor documente, în virtutea atribuțiilor de serviciu, în vederea aprobării unei învoiri în perioada Sărbătorilor Pascale pentru deținutul M.D.D., aflat în executarea unei pedepse privative de libertate.

Marţi, 3 Mai 2016
COMUNICAT

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au identificat o persoana care a oferit cu titlu de mită suma totală de 700 de lei unui inspector de poliție din cadrul I.P.J. Constanța - Poliția Oraș Ovidiu.

Joi, 28 Aprilie 2016
COMUNICAT

La data de 27 aprilie a.c., Tribunalul Mureș a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș, toţi cei 7 agenţi de poliţie din cadrul IPJ Mureş – Poliţia municipiului Reghin – Biroul Rutier, reținuți marți, 26 aprilie, fiind arestați preventiv pe 30 de zile. Aceștia sunt cecetați pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită în formă continuată, abuz în serviciu în formă continuată şi fals intelectual în formă continuată.

Noutăţi

Vineri, 29 Aprilie 2016
ANUNŢ

Direcţia Generală Anticorupţie a publicat sinteza principalelor activităţi de prevenire şi combatere a corupţiei desfăşurate în trimestrul I din 2016.

Miercuri, 27 Aprilie 2016
ANUNŢ

Achiziţie „Energie electrică”

Miercuri, 20 Aprilie 2016
ANUNŢ

Contract furnizare „autovehicule pentru munca operativă”

Luni, 14 Martie 2016
ANUNŢ

În atenţia agenţilor de poliţie înscrişi la concursurile organizate de D.G.A. pentru trecere în corpul ofiţerilor în data de 16.03.2016.

Luni, 14 Martie 2016
ANUNŢ

În atenţia agenţilor de poliţie înscrişi la concursul organizat de D.G.A. pentru trecere în corpul ofiţerilor în data de 15.03.2016.

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN