Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Luni, 20 Octombrie 2014
COMUNICAT

Astăzi, 20 octombrie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, Brigăzii Speciale de Intervenţii a Jandarmeriei și a Serviciului Român de Informaţii au desfăşurat, în colaborare cu Agenţia de Stat pentru Securitate Naţională din Bulgaria, percheziţii în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu în vederea probării activităţii infracţionale a unor agenţi de poliţie de frontieră suspectaţi de comiterea unor fapte de corupţie.

Marţi, 7 Octombrie 2014
Participarea Direcţiei Generale Anticorupţie la Conferinţa anuală Anticorupţie

Bucureşti, 7 octombrie 2014. Direcţia Generală Anticorupţie a participat, în perioada 6-7 octombrie a.c., la Conferinţa Anuală Anticorupţie, organizată de Ministerul Justiţiei, la Biblioteca Naţională a României.
Cea de-a doua ediţie a acestui eveniment a avut ca temă de dezbatere „Bune practici în prevenirea corupţiei, promovarea integrităţii şi a transparenţei”.
Direcţia Generală Anticorupţie a fost reprezentată de domnul chestor de poliţie dr. Arion Ţigănaşu Jănică, director general al DGA, care a participat la sesiunea de deschidere, cu un cuvânt adresat participanţilor, precum şi cu o echipă de specialişti în domeniul prevenirii corupţiei.

Marţi, 7 Octombrie 2014
COMUNICAT

La data de 07.10.2014, lucrătorii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, l-au prins în flagrant pe agentul şef de poliţie C.S din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule Covasna, în timp ce primea de la un investigator sub acoperire suma de 200 de Euro .

Joi, 2 Octombrie 2014
COMUNICAT

Conferința de închidere a proiectului HOME/2011/ISEC/AG/ FINEC/4000002579 – „Dezvoltarea implicării societăţii civile în elaborarea, implementarea şi evaluarea politicilor anticorupţie”, co-finanţat de Comisia Europeană – Direcţia Generală Afaceri Interne prin Programul ISEC de Prevenire şi Luptă împotriva Criminalităţii.

Miercuri, 17 Septembrie 2014
COMUNICAT

Marți 16 septembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Satu Mare, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au surprins-o în flagrant pe U.E., de 48 de ani, din Satu Mare, în timp oferea unui agent de poliție rutieră suma de 200 euro, cu titlu de mita, pentru a nu-i reține permisului de conducere în vederea suspendării pentru săvârșirea unei abateri la regimul circulației.

Noutăţi

Marţi, 23 Septembrie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Marţi, 2 Septembrie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 31 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 17 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Marţi, 8 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie „imprimante laser monocrom”

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN