Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Joi, 19 Ianuarie 2017
Arad/Ofițerii D.G.A. au pus în executare 19 mandate de aducere
18 polițiști de frontieră au fost reținuți pentru luare de mită și trafic de influență

Miercuri, 18 ianuarie a.c., ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.), sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Serviciul Teritorial Timișoara, au pus în executare un număr de 19 mandate de aducere pentru 18 funcționari M.A.I din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea – Sectorul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad – Punctele Turnu, Nădlac 1, Nădlac 2 și Vârșand și pentru un funcționar ANAF.

Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Cluj/ Un polițist a refuzat 2000 lei mită

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Cluj au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului S.V. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Hunedoara/ Primar condamnat definitiv pentru abuz în serviciu

La data de 11.01.2017, Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelurile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Haţeg şi partea civilă Oraşul Haţeg împotriva sentinţei penale a Judecătoriei Haţeg și a condamnat următoarele persoane:
- Timiş Nicolae - primar al Oraşului Haţeg la data săvârşirii faptelor - la 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o durată de 3 ani;
- Vlăiconi Ionel - şef Serviciu Salubritate din cadrul Primăriei oraşului Haţeg la data săvârşirii faptelor - la 2 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o durată de 2 ani şi 2 luni.

Marţi, 17 Ianuarie 2017
Dolj/ Cetățeni trimiși în judecată după ce au încercat să mituiască doi polițiști

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticoruție (S.J.A.) Dolj au fializat cerctările, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a emis rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor:
1. N.I., cercetat sub măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere;
2. C.A.M., cercetat, de asemenea, sub măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Joi, 12 Ianuarie 2017
COMUNICAT

La data de 11.01.2017, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului M.C.V., agent de poliție în cadrul Secției de Poliție Rurală Satu Mare, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influență.

Noutăţi

Marţi, 20 Decembrie 2016
ANUNŢ

Rezultatele obţinute la concursul pentru încadrarea directă a postului de agent principal la Serviciul Logistic din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Luni, 19 Decembrie 2016
ANUNŢ

Rezultatele obţinute la concursul pentru încadrarea directă a postului de ofiţer specialist principal I la Serviciul Special din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Vineri, 16 Decembrie 2016
ANUNŢ

Rezultatele obţinute la concursul pentru încadrarea directă a postului de ofițer de poliție (consilier juridic) la Compartimentul Juridic.

Joi, 15 Decembrie 2016
ANUNȚ

Achiziţie de lucrări de reparaţii şi zugrăveli interioare în corpurile
de clădire A şi B ale imobilului D.G.A.

Luni, 12 Decembrie 2016
ANUNŢ

L I S T A cuprinzând candidații înscriși la concursul pentru ocuparea postului de ofițer de poliție (consilier juridic) la Compartimentul juridic din Serviciul Cabinet, care au fost declarați „apt” psihologic

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN