Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Vineri, 3 Iulie 2015
COMUNICAT

La data de 29.06.2015, la Direcția Generală Anticorupție - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Alba a fost înregistrat denunţul unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Alba – Serviciul Rutier care a sesizat faptul că, în timp ce se afla în executarea atribuțiilor de serviciu pe DN 1, în jud. Alba, a constatat comiterea unei infracțiuni la regimul rutier. Astfel, polițistul l-a depistat pe P.P. care a condus un autovehicul neînmatriculat, iar acesta i-a oferit sume de bani pentru a nu dispune măsurile legale, respectiv întocmirea unui dosar penal şi reţinerea permisului de conducere.

Joi, 2 Iulie 2015
COMUNICAT

La data de 30.06.2015, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Județene Anticorupție Argeş și Vâlcea, cu sprijinul I.J.J. Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au efectuat două percheziții domiciliare, una la sediul unei societăți comerciale și una la locuința agentului șef de poliție M.N.R. din cadrul IPJ Argeș - Poliția mun. Câmpulung și au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele acestuia, în cadrul unui dosar penal în care are calitatea de suspect pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență prev. și ped. de art. 291 C.pen. rap. la art.7 lit. c) din Legea nr. 78/2000.

Luni, 29 Iunie 2015
COMUNICAT

În perioada 26 – 29.06.2015, ofiţeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Prevenire şi Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa au desfăşurat o acţiune de diseminare a unor mesaje anticorupţie în staţiuni de pe litoralul românesc şi în punctele de trecere a frontierei româno-bulgare Ostrov şi Vama Veche.

Luni, 29 Iunie 2015
COMUNICAT

În data de 27.06.2015, ofițerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciului Județean Anticorupție (S.J.A.) Dâmbovița, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară și au prins-o în flagrant pe Z.Ș., profesor în cadrul unei instituţii de învăţământ superior din Târgoviște, care a primit cu titlu de mită suma de 4000 lei de la o denunțătoare.

Vineri, 26 Iunie 2015
COMUNICAT

În cursul zilei de 25.06.2015, ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, cu sprijinul tehnic al Serviciului Operații - Biroul 2 și Serviciului Român de Informaţii, în baza denunțurilor formulate de trei studenți din cadrul unei instituţii de învăţământ superior din Timişoara, au procedat la prinderea în flagrant a lui A.O., cadru didactic la aceeași instituție de învățământ.

Noutăţi

Miercuri, 17 Iunie 2015
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe organizate la hotel

Marţi, 16 Iunie 2015
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe organizate la hotel

Vineri, 22 Mai 2015
ANUNŢ

Achiziţie „Gaze naturale”

Vineri, 22 Mai 2015
ANUNŢ

Achiziţie „echipamente IT”

Vineri, 20 Martie 2015
ANUNŢ

Direcţia Generală Anticorupţie organizează în data de 15.04.2015, începând cu ora 09:30, la sediul din municipiul Bucureşti, şos. Olteniţei nr. 390A, sector 4, concurs pentru ocuparea funcţiei de şef birou la Biroul Anchete pentru infracţiuni de corupţie din cadrul Direcţiei Anchete - Serviciul Anchete, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor din Ministerul Afacerilor Interne, în condiţiile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului şi ale Ordinelor ministrului nr. 665/2008 şi nr. 69/2009, cu modificările şi completările ulterioare.

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN