Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Marţi, 2 Septembrie 2014
COMUNICAT

Astăzi, 2 septembrie a.c., în jurul orei 1010, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, l-au prins în flagrant pe R.I, în vârstă de 21 de ani, în timp ce oferea agentului de poliție P.G.A., ajutor șef de post în cadrul postului de poliție Coarnele Caprei, județul Iaşi, suma de 200 de euro pentru a nu i se întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1 din Codul penal.

Luni, 1 Septembrie 2014
COMUNICAT

Astăzi, 1 septembrie a.c., în jurul orei 0940, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Vrancea, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, l-au prins în flagrant pe M.I., în vârstă de 34 de ani, în timp ce oferea agentului de poliție G.R., ajutor șef de post în cadrul postului de poliție Pufești, județul Vrancea, suma de 200 de euro pentru a nu i se întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1 din Codul penal.

Vineri, 29 August 2014
Testeaza-ti cunostintele despre coruptie in Labirintul anticoruptie!

Sâmbătă, 30 august a.c., Asociația Pro Democrația, în parteneriat cu Direcţia Generală Anticorupţie, va organiza evenimentul Labirintul Anticorupţie. Activitatea, parte a proiectului naţional „Plăteşte Zero pentru ce ţi se cuvine”, finanţat de Fundaţia Hanns Seidel România, își propune să contribuie la informarea cetăţenilor despre fenomenul corupției, precum și modalitățile de implicare în lupta anticorupție, folosind o metodă informală și inedită – Labirintul.

Joi, 28 August 2014
COMUNICAT

Astăzi, 28 august a.c., în jurul orei 12:00, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Vrancea, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, l-au prins în flagrant pe E.I.V., care a încercat să mituiască un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Suraia, jud. Vrancea, cu suma de 100 de euro, pentru a nu i se întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv, faptă prevăzută de art. 335 alin. 2 Cod penal.

Marţi, 5 August 2014
COMUNICAT

La data de 05.08.2014, doi agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Postul de poliţie Leţcani au sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Iaşi despre faptul că G.N., fiind surprins în trafic conducând un autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, le-a promis iniţial suma de 100 euro, iar ulterior, în mod repetat şi progresiv, sumele de 200, 300 şi în final 400 euro, cu scopul de a nu-i întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii în cauză.

Noutăţi

Marţi, 2 Septembrie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 31 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 17 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Marţi, 8 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie „imprimante laser monocrom”

Marţi, 1 Iulie 2014
ANUNŢ

Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs, în vederea încadrării prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor M.A.I., absolvenţi de studii superioare care îndeplinesc condiţiile legale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, Ordinului ministrului nr. 665/2008 privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile Ministerului Afacerilor Interne, toate cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Ordinului ministrului nr. 69/2009 pentru aprobarea Ghidului carierei poliţiştilor şi cadrelor militare din Ministerul Afacerilor Interne, funcţia de director general adjunct al Direcţiei Generale Anticorupţie.

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN