Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Joi, 25 August 2016
COMUNICAT

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara, împreună cu lucrători ai Inspectoratelor Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Timişoara și Oradea au procedat la efectuarea unui număr de 8 percheziții domiciliare.

Joi, 25 August 2016
COMUNICAT

În data de 24.08.2016, polițiști ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Vâlcea, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au procedat la prinderea în flagrant a lui C.D.N. care a oferit 300 euro și 900 lei ajutorului șefului unui post de poliție – I.P.J. Vâlcea pentru a nu înregistra un dosar cu privire la săvârșirea unor fapte penale.

Miercuri, 24 August 2016
COMUNICAT

La data de 23.08.2016, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Brăila, sub coordonarea procurorului competent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, l-au prins în flagrant pe S.G. care a oferit, cu titlu de mită, suma de 50 euro unui poliţist din cadrul I.P.J. Brăila – Serviciul Poliţiei Rutiere.

Marţi, 23 August 2016
COMUNICAT

La data de 17 august a.c., procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a emis rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată a inculpaților N.A.G. şi D.H.C., cercetați în stare de arest preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj și trafic de influență.

Luni, 22 August 2016
COMUNICAT

La data de 17.08.2016, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus trimiterea în judecată a inculpaților:
- S.P., polițist în cadrul IPJ Brașov - șeful postului de Poliție Crizbav, cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit în formă continuată, luare de mită în formă continuată şi şantaj;
- B.N.A., pădurar, cercetat sub control judiciar sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit în formă continuată și luare de mită;
- B.N.Al., pădurar, cercetat în stare de arest la domiciliu sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit în formă continuată şi luare de mită în formă continuată;
- M.N., pădurar, cercetat în stare de arest la domiciliu sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit în formă continuată şi luare de mită în formă continuată;
- M.I.F., pădurar, cercetat sub control judiciar sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit în formă continuată, luare de mită în formă continuată, instigare la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi dare de mită;
precum şi a altor 32 de inculpați, fără calitate specială, care au fost trimiși în judecată cu privire la infracțiuni de corupție corelative.

Noutăţi

Vineri, 5 August 2016
ANUNŢ

Anunţ privind consultarea pieţei

Vineri, 29 Iulie 2016
ANUNŢ

Direcţia Generală Anticorupţie a publicat sinteza principalelor activităţi de prevenire şi combatere a corupţiei desfăşurate în trimestrul II din 2016.

Vineri, 29 Iulie 2016
ANUNŢ

Rezultatele examenului de promovare în treapta profesională imediat superioară pentru funcţiile de muncitor calificat I (instalator alimentări cu apă) şi muncitor calificat I (fochist) la Serviciul Logistic din Direcţia Generală Anticorupţie.

Miercuri, 27 Iulie 2016
ANUNŢ

Ministerul Afacerilor Interne organizează în data de 24.08.2016, începând cu ora 09:30, la sediul din municipiul Bucureşti, Piaţa Revoluţiei nr. 1A, sector 1, concurs pentru ocuparea funcţiei de director general al Direcţiei Generale Anticorupţie, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor de poliţie din Ministerul Afacerilor Interne, în condiţiile Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului și ale Ordinului ministrului nr. 665/2008 privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile Ministerului Afacerilor Interne, ambele cu modificările şi completările ulterioare.

Vineri, 8 Iulie 2016
ANUNŢ

În conformitate cu prevederile art. 26 din Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fondurile publice, ale Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare, ale H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, toate cu modificările şi completările ulterioare şi ale Ordinului M.A.I. nr. 105 din 01.09.2015 pentru aprobarea Procedurii de organizare şi desfăşurare a examenului de promovare a personalului contractual din Ministerul Afacerilor Interne, Direcţia Generală Anticorupţie, cu sediul în municipiul București, şos. Olteniţei nr. 390A, sector 4, organizează, în data de 29.07.2016, începând cu ora 09:00, examen de promovare în treapta profesională imediat superioară, pentru următoarele două posturi din cadrul Serviciului Logistic:

- muncitor calificat I (fochist);

- muncitor calificat I (instalator alimentări cu apă).

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN