Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Miercuri, 3 Septembrie 2014
COMUNICAT

În data de 2 septembrie a.c., ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a lui S.N., de 31 ani, în timp ce oferea suma de 1.200 lei unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Dolj - Secţia 4 Poliţie Rurală Coşoveni. Cetăţeanul urmărea în acest fel să obţină o soluţie favorabilă într-un dosar penal în care era cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis a unui autovehicul pe drumurile publice.

Miercuri, 3 Septembrie 2014
COMUNICAT

Marţi, 2 septembrie a.c., in jurul orei 14.30, ofiţerii de politie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie ( D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, l-au prins în flagrant pe M.C., de 21 ani, in timp ce oferea unui ofiţer de poliţie examinator auto din cadrul S.P.C.R.C.I.V. - Vaslui, suma de 1.000 lei pentru a-l declara admis la proba practica, în vederea obţinerii permisului de conducere categoria ,,B”.

Marţi, 2 Septembrie 2014
COMUNICAT

Astăzi, 2 septembrie a.c., în jurul orei 1010, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, l-au prins în flagrant pe R.I, în vârstă de 21 de ani, în timp ce oferea agentului de poliție P.G.A., ajutor șef de post în cadrul postului de poliție Coarnele Caprei, județul Iaşi, suma de 200 de euro pentru a nu i se întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1 din Codul penal.

Marţi, 2 Septembrie 2014
COMUNICAT

Astăzi, 2 septembrie a.c., în jurul orei 1400, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Vrancea, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, l-au prins în flagrant pe C.M., în vârstă de 40 de ani, în timp ce oferea unui agent de poliţie, din cadrul Postului de poliţie Garoafa, județul Vrancea, suma de 200 de lei pentru a nu încheia act de constatare a contravenției potrivit Legii nr. 12/1990 şi a nu dispune măsura complementară a confiscării materialelor neferoase transportate.

Luni, 1 Septembrie 2014
COMUNICAT

Astăzi, 1 septembrie a.c., în jurul orei 0940, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Vrancea, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, l-au prins în flagrant pe M.I., în vârstă de 34 de ani, în timp ce oferea agentului de poliție G.R., ajutor șef de post în cadrul postului de poliție Pufești, județul Vrancea, suma de 200 de euro pentru a nu i se întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1 din Codul penal.

Noutăţi

Marţi, 2 Septembrie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 31 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 17 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Marţi, 8 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie „imprimante laser monocrom”

Marţi, 1 Iulie 2014
ANUNŢ

Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs, în vederea încadrării prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor M.A.I., absolvenţi de studii superioare care îndeplinesc condiţiile legale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, Ordinului ministrului nr. 665/2008 privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile Ministerului Afacerilor Interne, toate cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Ordinului ministrului nr. 69/2009 pentru aprobarea Ghidului carierei poliţiştilor şi cadrelor militare din Ministerul Afacerilor Interne, funcţia de director general adjunct al Direcţiei Generale Anticorupţie.

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN