Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Joi, 29 Septembrie 2016
Iasi/Persoane trimise in judecata intr-un dosar de contrabanda cu tigari

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaţilor:
► P.P., pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi introducerea în ţară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal;
► S.I.M., pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la infracţiunea de introducerea în tară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal şi complicitate la infracţiunea de conducere a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare;
► B.O., pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de introducerea în tară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal.

Joi, 29 Septembrie 2016
MUres/Perchezitii functionar public suspectat de abuz in serviciu

Ieri, 28 septembrie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au desfăşurat activităţi de percheziţie la un număr de 2 locaţii de pe raza jud. Mureş, privind un angajat al unei instituții publice din Târgu Mureş, faţă de care există suspiciuni privind săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, într-un dosar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş ce are ca obiect infracţiuni de evaziune fiscală comise de administratorii unor firme de pe raza judeţului Mureş.

Miercuri, 28 Septembrie 2016
Bacau/Condamnare definitiva pentru santaj

La data de 23.09.2016, Curtea de Apel Bacău a respins ca nefondat apelul declarat de apelanta-inculpată DIMOFTE MARICICA împotriva sentinței penale anterioare.
De asemenea, a respins cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău cu privire la infracţiunea de şantaj și a condamnat-o pe inculpata DIMOFTE MARICICA, la pedeapsa închisorii de 2 ani, pentru săvâşirea infracţiunii de şantaj. Totodată, a dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei rezultante de 2 ani închisoare și a fixat termen de încercare pe o durată de 4 ani de la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe.

Marţi, 27 Septembrie 2016
Mures/Medic prins in flagrant de luare de mita

Ofiţerii de poliție judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mureş, împreună cu ofiţeri din cadrul I.P.J. Mureş - SICE şi sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, l-au prins în flagrant pe I.A., medic ortoped în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Mureş, care a pretins şi primit, cu titlu de mită, suma de 800 de euro pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale.

Luni, 26 Septembrie 2016
COMUNICAT

În data de 23.09.2016, Curtea de Apel Cluj a respins ca nefondat apelul declarat de inculpatul – apelant D.I.C. împotriva sentinţei penale pronunţată de către Tribunalul Maramureş prin care acesta fusese condamnat la pedeapsa de 2 ani şi 4 luni închisoare cu executare în regim de detenție pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.
Hotărârea este definitivă.

Noutăţi

Miercuri, 21 Septembrie 2016
ANUNŢ

Servicii de reuniuni şi conferinţe la hotel pentru conferinţa de deschidere a proiectului ROFSIP2016OS5A08P01 Mecanisme eficiente pentru prevenirea şi combaterea corupţiei în administraţia publică, inclusiv în achiziţiile publice şi gestionarea proiectelor cu finanţare UE, finanţat din Fondul de Securitate Internă - (cod CPV 55120000-7)

Marţi, 13 Septembrie 2016
ANUNŢ

PROCEDURĂ NEATRIBUITĂ

Servicii de reuniuni şi conferinţe la hotel pentru conferinţa de deschidere a proiectului ROFSIP2016OS5A08P01 Mecanisme eficiente pentru prevenirea şi combaterea corupţiei în administraţia publică, inclusiv în achiziţiile publice şi gestionarea proiectelor cu finanţare UE, finanţat din Fondul de Securitate Internă - (cod CPV 55120000-7)

Vineri, 5 August 2016
ANUNŢ

Anunţ privind consultarea pieţei

Vineri, 29 Iulie 2016
ANUNŢ

Direcţia Generală Anticorupţie a publicat sinteza principalelor activităţi de prevenire şi combatere a corupţiei desfăşurate în trimestrul II din 2016.

Vineri, 29 Iulie 2016
ANUNŢ

Rezultatele examenului de promovare în treapta profesională imediat superioară pentru funcţiile de muncitor calificat I (instalator alimentări cu apă) şi muncitor calificat I (fochist) la Serviciul Logistic din Direcţia Generală Anticorupţie.

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN