Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Miercuri, 25 Mai 2016
COMUNICAT

La data de 24.05.2016, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Direcția Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti și Județul Ilfov (D.A.M.B.J.I.), sub coordonarea procurorului competent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, l-au prins în flagrant pe P.G.A. cu ocazia remiterii, cu titlul de mită, a sumei de 900 lei unui ofițer din cadrul I.P.J. Ilfov, pentru ca acesta să nu își îndeplinească corespunzător atribuțiile de serviciu.

Marţi, 24 Mai 2016
COMUNICAT

Astăzi, lucrătorii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Bacău, la delegarea şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, au desfăşurat un număr de 5 percheziţii la sediile unor societăţi comerciale şi al unei primării din jud. Bacău.

Luni, 23 Mai 2016
COMUNICAT

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus trimiterea în judecată,
► sub control judiciar a inculpatului P.I. (cetăţean român şi moldovean) pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită, instigare la infracţiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi introducerea în ţară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal;
► în stare de libertate a inculpatului Ş.A.G. (cetăţean român) pentru săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuiesc plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă;
► în stare de libertate a inculpatului R.T. (cetăţean moldovean) pentru săvârşirea infracţiunii de introducerea în ţară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal.

Luni, 23 Mai 2016
COMUNICAT

Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaţilor M.R. pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită şi M.C.C. pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vineri, 20 Mai 2016
COMUNICAT

Prin rechizitoriul din data de 19.05.2016, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus trimiterea în judecată a inculpaților:
- D.I.D., agent de penitenciare la Penitenciarul Tg. Jiu, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită;
- S.T.D., fără ocupație, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită;
- M.D.D., aflat în executarea unei pedepse privative de libertate în Penitenciarul Tg. Jiu, cercetat în stare de arest preventiv în prezenta cauză pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Noutăţi

Marţi, 24 Mai 2016
COMUNICAT

Direcţia Generală Anticorupţie a participat la ONGFest

Vineri, 6 Mai 2016
ANUNŢ

Achiziţie „Autovehicule pentru munca operativă”

Miercuri, 4 Mai 2016
ANUNŢ

Achiziţie „Staţii de lucru tip F”

Vineri, 29 Aprilie 2016
ANUNŢ

Direcţia Generală Anticorupţie a publicat sinteza principalelor activităţi de prevenire şi combatere a corupţiei desfăşurate în trimestrul I din 2016.

Miercuri, 27 Aprilie 2016
ANUNŢ

Achiziţie „Energie electrică”

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN