Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!

Comunicate de presă

Miercuri, 1 Octombrie 2014
COMUNICAT

Conferința de închidere a proiectului HOME/2011/ISEC/AG/FINEC/4000002579 – „Dezvoltarea implicării societăţii civile în elaborarea, implementarea şi evaluarea politicilor anticorupţie”, co-finanţat de Comisia Europeană – Direcţia Generală Afaceri Interne prin Programul ISEC de Prevenire şi Luptă împotriva Criminalităţii.

Miercuri, 17 Septembrie 2014
COMUNICAT

Marți 16 septembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Satu Mare, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au surprins-o în flagrant pe U.E., de 48 de ani, din Satu Mare, în timp oferea unui agent de poliție rutieră suma de 200 euro, cu titlu de mita, pentru a nu-i reține permisului de conducere în vederea suspendării pentru săvârșirea unei abateri la regimul circulației.

Miercuri, 3 Septembrie 2014
COMUNICAT

În data de 2 septembrie a.c., ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a lui S.N., de 31 ani, în timp ce oferea suma de 1.200 lei unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Dolj - Secţia 4 Poliţie Rurală Coşoveni. Cetăţeanul urmărea în acest fel să obţină o soluţie favorabilă într-un dosar penal în care era cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis a unui autovehicul pe drumurile publice.

Miercuri, 3 Septembrie 2014
COMUNICAT

Marţi, 2 septembrie a.c., in jurul orei 14.30, ofiţerii de politie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie ( D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, l-au prins în flagrant pe M.C., de 21 ani, in timp ce oferea unui ofiţer de poliţie examinator auto din cadrul S.P.C.R.C.I.V. - Vaslui, suma de 1.000 lei pentru a-l declara admis la proba practica, în vederea obţinerii permisului de conducere categoria ,,B”.

Marţi, 2 Septembrie 2014
COMUNICAT

Astăzi, 2 septembrie a.c., în jurul orei 1010, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, l-au prins în flagrant pe R.I, în vârstă de 21 de ani, în timp ce oferea agentului de poliție P.G.A., ajutor șef de post în cadrul postului de poliție Coarnele Caprei, județul Iaşi, suma de 200 de euro pentru a nu i se întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1 din Codul penal.

Noutăţi

Marţi, 23 Septembrie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Marţi, 2 Septembrie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 31 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Joi, 17 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie servicii de reuniuni şi conferinţe

Marţi, 8 Iulie 2014
ANUNŢ

Achiziţie „imprimante laser monocrom”

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN