Online: LUNI - VINERI
11:00-14:00
 
Cunoaşteţi-vă drepturile!
SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE TULCEA inapoi

Prezentare generală

Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea este condus de comisar şef de poliţie George MUNTEANU.

Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea desfăşoară activităţi de cercetare penală în lucrări penale, delegări ale unităţilor de Parchet şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie, conform competenţelor conferite de lege, precum şi activităţi de primire a reclamaţiilor/petiţiilor cetăţenilor referitoare la acte sau fapte de corupţie săvârşite de personalul MAI.

Totodată, în cadrul activităţii de relaţii cu publicul desfăşoară activităţi de consiliere a persoanelor care sesizează Direcţia Generală Anticorupţie la nivelul judeţului Tulcea, în conformitate cu programul de audienţe. Consilierea cetăţenilor are ca scop rezolvarea, în limitele competenţelor oferite de lege, a problemelor cu care aceştia se confruntă. Se vizează o consiliere corectă, obiectivă şi în spiritul legalităţii, fără a se aduce atingere drepturilor şi libertăţilor fundamentale.Adrese
Tulcea, str. Isaccei nr. 105 (în sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea), jud. Tulcea.

Contacte
Telefon/fax: 0240/534.009
E-mail: tulcea.dga@mai.gov.ro


Audiente


Cazuri rezolvate

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.
http://ec.europa.eu/romania

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de UNIUNEA EUROPEANĂ în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la UNIUNEA EUROPEANĂ, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România.

developed by OPUSDESIGN